Pages

Sunday, June 7, 2009

back to kelantan again,,,!!!!

kapal terbang yang aku naiki,,,,
ok,, kecik aje,,,


di udara,, ( time ni aku ngatuk gila)
ni belum depart
my sis,,
my sis again,,

hari ni,, aku baru sampi dari kelantan,,,, ni, balik kelantan,, sebb kenduri byk sangat,,,, kena laa balik,,, masa pergi tu flight smooth aje,, flight kita orang pagi... 6.50 pagi bertolak ke kelantan,, sampi aje di kelantan,, kita cari nasi kerabu terus,,, lapar gila.. nak2 lama dah tak makan nasi kerabu,lepas tu balik rest jap,, terus pergi ke tempat kenduri,,,, mmg rushing gila,, ok,,, bantai nasi 2 pinggang melatak,, hihhi,, lepas kenduri, bapak letih,, dengan panas mcm periuk sup,, kita orang balik terus tido,, oleh kerana nasi kerabu pagi td kurang kick,, so mlm, kakak aku beli lagi nasi kerabu golok,, baru puas hati makan,,, lepas tu,, aku tido awal, esok hari nya,, kita bertolak balik ke kl... bapak begegar gila fight td,,, cuak aku,,,, so,, alhamdulilah,, blh lagi menaip blog ini,, jhijijihihih...

di Airport Kelantan,,,

,

1 comment:

  1. nk jgk itut lek klantan...jmpe mak mertua...hehe.. mut bace kt blog kite,,kite ade tagged mut kt situ...

    ReplyDelete