Pages

Sunday, September 26, 2010

masak lagi,,,, mee kering goreng,,,and mehun goreng

video



video
ni masak mee hun,,,,




video
video

ni masak,, mee kering,,,

ni,,, masAK,, MEE KERING GORENG,,, hgihihi,, masa ni,, yang ramai tu,, bukan nya,, masak pun,,, bahagian interframe aje,, hihhih,,, yang baju,, merah tu,, pengulas,,, dan,,, bahagian,,, cuci, ,sayyur.. yang baju kuning... tu,, tumpang glomor,,,, buat cibuk2 aje,,
ada lagi,, ada,, 3 orng kat bilik tgh,,, tunggu dengan sudu,, garpu,, pingan,,, kat tangan,,, mee kering

Saturday, September 25, 2010

one utama,,,


kak tie,,, model tudung,, hihih

yang baju merah tu,, tengah menganas,,,

mcm biasa,,, peace di pipi,,,




baju merah ni,,,, tgh lapar tu,,

mama dia pun,, mcm lapar gak,

kak tie,, tgh control ayu,, hihih,,


time,, ni,, kita orng,, gi one utama,,, gi shopping2,,, tak silap aku,, time ni,, kak elly, punya,, birthday gift,,, shoppping sakan,, kak elly,,, hihihi,,, lepas tu,,makan steamboat, kat cocoa,,,

trip to Cameran,,,,



peace,,, muka sejukk




model,, cameran,, ihhih,,,




model cameran lagi,,,,



blur,,, lagi,, hihih

view lawa,,,

view lawa lagi,,

model,, RnR,, Tapah,,,





tgh packing nak gerak ni,,


Perh,, lama gila,,, tak update blog,, aku dah tak ingat dah cite,, kat cameran ni,,, hihihihi,,, nak masa bercuti,, semperna,, hadiah,, anak spupu aku dpt 5A kot,,, ihhihi,,, masa ni,,, aku,, kerja aku,, mengambil gambar aje,, ahahahah,,,, anak saudara aku tu,, izaty,, smpi aje tempat tinggi,, terus,, jadi aktif,, sbb,, kat bawah,, cuaca panas,,, tak akfif skng,, tp, skarng,,, panas ke sejuk ke,, smua aktif,,, hihihih,,,,

Ok,, laa,, malas nak tulis panjang2,,, daa,,,,

Monday, September 20, 2010

masak bubur nasi,

I'm back,,, yeah,,yeah,,

hahaha,,, sudah setahun,,, aku,,, meyepikan diri,,,, hihihi,, sekarang,, aku,, dah mula nak blogging.... APA2,,, pun,,, dak kekok,,, lama tak blogging,,, hihihih,,,

so,,,

hari ni,, aku kat blik,,, nak start,, kat mane ek?,, ,huhuuh,,,, rilez2, dulu,, panaskan otak,, ni,, dah lama nak memblog ni,,,

aku nak cari idea,, ni,, ok,, sambung tido jap,,, hihihihihhi