Pages

Wednesday, September 2, 2009

buka puasa di Sunway Pyramid





wooo...

hari,,ni... buka puasa,,, gempak ckit hari ni,, buka kat sunway,,, chicken buffet,,, yeyey,,, kita orang bertolak dari upm,, kol 5.30.. lepas terus masuk highway,, sbb,, jam kan,, huhuhuh,,,,smpi kat sana,, dlm kol 6 lebih,,, lepas tu terus gi booking seat kat restoran tu,,, lepas tu gi merayau2 kat sunway,, tak sangka lak,, ada hokey ais,,, best gak layan dio orng main,, mcm main rugby,,, masuk waktu,,, magrib,, kita orang, gi semyang dulu,, ( sbb bila makan nanti, tak ingat dunia)....

lepas semayam,, kita orang terus pergi melatak,, hahaha,,,,

makan,,, macam jin,,,,, hahahaah,,, seorng makan,,, 12 ketul kot,,, (aku rasa lebih kot),,, hahahaa,,,
yang jadi lebih ganas nya,, sbb,, aku usha akak casher td,, suruh letak meja dekat2,, dngan hidangan,, harharhar,,,,,

ok,,,, dah,,, nak wak assgiment lak,,,,,


ais skating,,,


rakus melatak ayam,,,,


penuh,,, meja,,, hahaah,,
kenyang mcm ular sawa,,,


MAKHLUK ANEH<<>>>


Jantan,,, punya,,





Betina,,,


makhluk ini,, dijumpai,, terbaring di atas pinggang,, setelah aku,,, makan,, 4 ketul ayam,, mahluk ini,,, mukinm,,, sepupu jenlot n gambang,,,, so,,, identiti sbenar nya,, di rahsiakan,,,,, hihihih,,,,

5 comments:

  1. wah~~. meriah majlis berbuke puase bro2 senior.. bkn nk ajk jr.. :(

    ReplyDelete
  2. fuhh selamat
    aku rasa macm aku ada di tempat kejadian
    nasib bek tidak teserempak
    sbb gua pon ade jugak mse pmulaan budak2 tu mau men hoki ais
    kakakaka

    -kelalang-

    ReplyDelete
  3. eh izu ader?PELIK!!!!hahahaha...sowi izu...

    ReplyDelete
  4. burppp..best baii..
    opss...duit xbayo lai..hihihi{cara ezu ktawa}

    ReplyDelete